Den här dagen försöker jag tillverka egna talgbollar till fåglarna, fast jag gör dem på kokosfett och solrosfrön.
Underbara M fixar istället godsaker till oss, skurna pepparkakor, som faktiskt innehåller svartpeppar. De visar sig dessutom vara suveränt goda till mjuk grönmögelost.
På kvällen pysslar vi. Jag glittrar kottar till dekorationer och Underbara M gör julkort. Eftersom det kan hända att någon av mottagarna av dessa kort tittar in här på bloggen så blir det ingen bild på kortparaden. ;)
Fågelmat under tillverkning Foto: Chatrin Svensson |
Solrosfrön med kokosfett Foto: Chatrin Svensson |
Tillverkning av skurna pepparkakor Foto: Chatrin Svensson |
Pepparkakor på plåt Foto: Chatrin Svensson |
Pyssel Foto: Chatrin Svensson |
Innan glittret spred sig… Foto: Chatrin Svensson |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar