Sidor

onsdag 16 november 2011

Konsten att njuta på tjänsteresa (2011-11-09)

Det känns lite skumt att vara tillbaka i Sandviken. Jo för en gång så jobbade jag på Sandvik, fast i Västberga. Då var resor till den här orten inte helt sällsynta. Så det känns "hemma", fast inte. Eller hur man nu ska se det.

Den här kvällen lyckas jag i alla fall komma iväg till badhuset och simma en kilometer. Bastun sitter inte helt fel den heller. I hotell receptionen hittade jag dessutom en liten mini-nessesär med "Björk & Berries" produkter som jag köpt. Så simhalls-besöket känns lite SPA också. På temat: Konsten att piffa upp en tjänsteresa.

För egen del blir det middag på Mulligans -Kantarellsoppa, toast och liten öl. Riktigt gott. G testar Charlys en gång till och kan intyga att köttet är en riktig hit.




Ingenjören i mig tycker att utsikten är fin
Foto: Chatrin Svensson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar